УДМС у Хмельницькій області провело семінар-нараду та тренінг за участі керівників структурних…

УДМС у Хмельницькій області провело семінар-нараду та тренінг за участі керівників структурних та територіальних підрозділів УДМС у Хмельницькій області

УДМС у Хмельницькій області провело семінар-нараду та тренінг за участі керівників структурних та територіальних підрозділів УДМС у Хмельницькій області

В Управлінні Державної міграційної служби України в Хмельницькій області під керівництвом начальника Управління Олега Панькова проведено семінар-нараду з керівниками структурних та територіальних підрозділів.

Під час семінар-наради в формі круглого столу були обговорені питання оформлення паспортів громадянина України, постачання, облік, зберігання, знищення та списання бланків документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України; взаємодія з сектором юридичного забезпечення при надходженні судових рішень; організація проведення перевірок щодо неухильного виконання законодавства з питань оформлення документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство України чи спеціальний статус, та наказів ДМС.

Також проведено моделювання ситуацій у разі відключення світла та використання резервних джерел електроживлення які знаходяться у підрозділах Управління ДМС у Хмельницькій області.

Акцентовано увагу на співпраці із Центрами надання адміністративних послуг Хмельницької області, надання їм практичної та консультативної допомоги.

Принагідно нагадуємо, що оформити чи обміняти паспорт громадянина України та паспорт громадянина України для виїзду за кордон можна у будь-якому підрозділі ДМС чи ЦНАП, незалежно від місця реєстрації.

Управління ДМС у Хмельницькій області