УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Буковині примусово повернули громадянку Аргентини

На Буковині примусово повернули громадянку Аргентини

На Буковині примусово повернули громадянку Аргентини

Громадянина Італії, який порушив терміни перебування на території України. виявили працівники Чернівецького відділу УДМС у Чернівецькій області. Іноземець виховує неповнолітніх дітей, що є громадянами України, тож має вагомі підстави на продовження терміну перебування, подальшого оформлення дозволу на імміграцію та посвідки на постійне проживання. З огляду на це, рішення про примусове повернення до країни походження міграційники не ухвалювали. Водночас іноземець і його цивільна дружина сплатили штрафи за ст. ст. 203 та 205 КУпАП за порушення умов перебування в Україні та недотримання вимог реєстрації місця проживання.

Ще одну неврегульовану мігрантку – громадянку Республіки  Аргентина, яка ухилялася від своєчасного виїзду після закінчення терміну дії терміну візи в Україні – чернівецькі міграційники оштрафували та зобов’язали примусово виїхати за межі країни. Приймаючу сторону, громадянина України, що надав житло іноземній гості без своєчасної реєстрації, оштрафовано згідно вимог ст. 205 КУпАП.

Окрім того, в обласному центрі, Кіцмані та Новоселиці за проживання в Україні за недійсними документами оштрафовано чотирьох громадян РФ та громадянина Молдови за ч. 2 ст. 203 КУпАП.

Робота з протидії неврегульованій міграції в області триває.

Управління ДМС у Чернівецькій області