УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Чернівцях відбулися внутрішні навчання за кількома напрямками роботи

У Чернівцях відбулися внутрішні навчання за кількома напрямками роботи

У Чернівцях відбулися внутрішні навчання за кількома напрямками роботи

Внутрішнє навчання для працівників структурних та територіальних підрозділів  відбулися в Управлінні ДМС у Чернівецькій області.

Головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції Наталія Матіос довела колегам вимоги до декларування державними службовцями доходів за 2023 рік. Також вона ознайомила міграційників із нововведеннями, що дозволяють згенерувати у особистому кабінеті на сайті НАДС всю інформацію про декларанта, що міститься в електронних державних реєстрах, та наголосила на персональній відповідальності кожного держслужбовця за своєчасне декларування доходів. 

Головний спеціаліст відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення Назарій Цінько говорив про удосконалення навичок складання адмін.-протоколів та підвищення рівня знань законодавства про правовий статус іноземців та ОБГ. Учасники навчання обговорили також проблемні питання, що нерідко виникають в процесі документування іноземців.

Т.в.о. начальника відділу з питань тимчасового та постійного проживання іноземців та осіб без громадянства УДМС у Чернівецькій області Владислав Ксенюк довів інформацію про проведення процедури перевірки обставин, за яких факт перебування у шлюбі з громадянином України або іммігрантом не визнається підставою для надання дозволу на імміграцію. Під час навчання обговорювалося, як проводити співбесіду та тестування кожного з подружжя, який порядок оформлення, в які терміни учасників тестування інформують про результати тесту тощо.

Управління ДМС у Чернівецькій області