УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Київ: відповідь на виклики часу

Київ: відповідь на виклики часу

Київ: відповідь на виклики часу

Співробітники міграційної служби Києва працюють задля забезпечення якісного та швидкого надання адміністративних послуг громадянам. Нові виклики в умовах воєнного стану вимагають проявів високого професіоналізму як ніколи. Адже в умовах непередбачуваного майбутнього чимало людей прагнуть дати лад документам – як мешканці Києва, так і внутрішньо переміщені особи. Загальновідомо, що саме до столиці прибуває значна кількість ВПО, які намагаються тут налагодити життя.

Яких же результатів вдалося досягти столичним підрозділам у 2023 році? Візьмемо для прикладу кілька з них. Так, серед здобутків Святошинського відділу – понад  32 тисячі виготовлених паспортних документів. З них:

  • понад 12 тисяч ІD-карток;
  • понад 20 тисяч закордонних паспортів.

Минулого року понад 5,5 тисяч громадян вклеїли фотокартки до паспорта громадянина України у зв’язку із досягненням 25- і 45-річного віку, серед яких більш як 500 громадян – з окупованих територій.

Водночас в арсеналі Подільського відділу – понад 11 тисяч виготовлених паспортних документів, а саме:

  • понад 5 тисяч – паспортів громадянина України;
  • понад 6 тисяч закордонних паспортів.

Також впродовж 2023 року вклеєно понад 2,5 тисячі фотокарток із досягненням 25- і 45-річного віку до паспортів громадянина України.

Загалом 2023 року підрозділом надано більш як 15 тисяч адміністративних послуг.

А от працівники Шевченківського відділу звітують про виготовлення майже 5,5 тисяч паспортних документів, з них:

  • майже 2,5 тисячі ID-карток;
  • близько 3 тисячі закордонних паспортів.

Крім того, за минулий період вклеєно майже 3,3 тисячі фотокартки у паспорт громадянина України по досягненню 25-, 45-річного віку, з них переселенцям із зони АТО – більш як 400 особам, АР Крим – понад 150.

Співробітники Святошинського відділу відзначають, що особливу популярність має послуга одночасного оформлення ІD-карток та закордонних паспортів при первинному оформленні із досягненням 14-річного віку та при обміні паспорта, у тому числі замість втраченого або викраденого. Також набирає обертів послуга одночасного оформлення закордонного паспорта батькам разом з дітьми до 14 років. А працівники Подільського відділу звертають увагу на великий попит на послугу одночасного оформлення паспортів: громадянина України і закордонного, що дозволяє вдвічі скоротити час очікування готових документів.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області