Про співпрацю УДМС у Житомирській області зі службою зайнятості

Про співпрацю УДМС у Житомирській області зі службою зайнятості

Про співпрацю УДМС у Житомирській області зі службою зайнятості

Головний спеціаліст відділу персоналу УДМС у Житомирській області Віктор Фарина взяв участь у засіданні круглого столу з керівництвом обласної служби зайнятості.

Тема зустрічі: «Працевлаштування та професійне вдосконалення осіб, звільнених за станом здоров’я з органів МВС України, та членів сімей постраждалих».

Присутні представники підрозділів МВС у Житомирській області та керівництво обласної служби зайнятості обговорили спільний план дій для ефективної допомоги в адаптації на ринку праці колишніх працівників органів МВС, які були звільнені зі служби за станом здоров’я після безпосередньої участі у бойових діях або здійснення інших заходів з національної безпеки і оборони та стримування збройної агресії рф.

Учасники заходу узгодили зі службою зайнятості практичний алгоритм спільних дій: працівників, які звільнятимуться за станом здоров’я, а також членів сімей постраждалих інформуватимуть про послуги, анкетуватимуть та будуть скеровувати до служби зайнятості, скористатися послугами і інструментів для отримання нових навичок та подальшого професійного розвитку.

Управління ДМС у Житомирській області