В УДМС у Чернігівській області підбили підсумки роботи за 2023 рік

В УДМС у Чернігівській області підбили підсумки роботи за 2023 рік

В УДМС у Чернігівській області підбили підсумки роботи за 2023 рік

Сьогодні, 21 лютого 2024 року у міграційній службі Чернігівщини відбулися заходи з підбиття підсумків роботи за 2023 рікі.

Насамперед начальник Управління Ксенія ЛУК’ЯНЕЦЬ презентувала  представникам місцевих ЗМІ, правоохоронних органів, органів виконавчої влади, та керівникам структурних і територіальних підрозділів Публічний звіт за підсумками роботи УДМС у Чернігівській області за 2023 рік.

Втім, перш ніж розпочати звіт, Ксенія Вікторівна подякувала ЗСУ і всім, хто причетний до наближення Перемоги над ворогом, та оголосила хвилину мовчання для вшанування пам'яті загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації.

Підсумовуючи роботу Управління у 2023 році, Ксенія ЛУК’ЯНЕЦЬ зазначила, що попри нелегкі умови і життя, і роботи під час війни, у 2023 році в Управлінні Державної міграційної служби України в Чернігівській області відбулося багато позитивних змін, а  колектив наполегливою працею досяг високих результатів.

Ознайомитися з Публічним звітом можна за посиланням.

По завершенні Публічного звіту директор Департаменту економічного розвитку Чернігівської ОДА Олександра Хомик подякувала Ксенії Вікторівні та всьому колективу міграційної служби Чернігівщини за налагодженну та плідну співпрацю з Центрами надання адміністративних послуг у громадах області. А також за надання методичної та практичної допомоги органам реєстрації та ЦНАПам територіальних громад Чернігівщини.

Другою ж частиною заходів відбулося розширене засідання Колегії Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області у режимі відеоконференції.

Серед головних питань порядку денного учасники Колегії розглянули підсумки діяльності з усіх напрямків роботи  за 2023 рік як територіальних підрозділів, так і УДМС у Чернігівській області в цілому. Проаналізували виконання завдань та обговорили проблемні питання, що виникають під час діяльності міграційної служби Чернігівщини, шляхи та механізми їх вирішення у межах вимог чинного законодавства. Визначилися із завданнями та пріоритетними напрямками діяльності Управління на 2024 рік.

На завершення розширеного засідання Колегії Ксенія Вікторівна подякувала колективу УДМС у Чернігівській області за плідну роботу у 2023 році,  та побажала наснаги, успіху  й довгоочікуваної Перемоги Україні  у 2024-му.

Управління ДМС у Чернігівській області