Міграційники Миколаївщини пройшли тренінг із основ безпеки та надання першої допомоги в умовах…

Міграційники Миколаївщини пройшли тренінг із основ безпеки та надання першої допомоги в умовах бойових дій

Міграційники Миколаївщини пройшли тренінг із основ безпеки та надання першої допомоги в умовах бойових дій

Для працівників міграційної служби Миколаївщини провели тренінг на тему «Навчання з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності. Безпека життєдіяльності в умовах бойових дій». «Дії працівників і відвідувачів установи під час повітряної тривоги/пожежі/ядерної, хімічної загрози».

В умовах війни в Україні проблеми безпеки життєдіяльності й захисту людини, суспільства і наших територій від підлого вторгнення ворога набули особливої гостроти й актуальності.

Метою навчальної дисципліни стало набуття знань, умінь і навичок для здійснення ефективної та безпечної професійної допомоги під час надзвичайних ситуацій, їх локалізації та ліквідації, формування у людини відповідальності за особисту та колективну безпеку, збереження життя та здоров’я.

Тренінг проводив майстер виробничого навчання Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Миколаївської області Віра Єфіменко.

У заході взяли участь всі керівники структурних підрозділів, окремі головні спеціалісти.

У ході навчання експертка надала кваліфіковану допомогу з питань планування діяльності з цивільного захисту, провела інструктивно-методичне заняття з керівним складом управління, надала консультації працівникам, які  мали запити щодо удосконалення навичок і вмінь організації з питань цивільного захисту  на  підприємстві та в особистому житті.

Управління ДМС у Миколаївській області