УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Сумах за порушення міграційного законодавства до адміністративної відповідальності притягнуто…

У Сумах за порушення міграційного законодавства до адміністративної відповідальності притягнуто громадянина рф та громадянку Єгипту

У Сумах за порушення міграційного законодавства до адміністративної відповідальності притягнуто громадянина рф та громадянку Єгипту

За порушення вимог ч. 1 ст.203 КУпАП адмінматеріали складено стосовно громадянки Єгипту, 2000 р.н., яка проживала без реєстрації свого місця проживання. Факт порушення правил перебування іноземки в Україні встановлено працівниками відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення Управління.

За ч. 2 ст. 203 КУпАП до адміністративної відповідальності притягнуто громадянина рф, 1957 р.н., який порушив дозволений термін перебування в межах 90/180 та у визначений законодавством термін не покинув територію України. Факт незаконного перебування росіянина в обласному центрі встановлено працівниками Сумського відділу #2. Окрім заходу адмінвпливу, стосовно уродженця рф прийнято рішення щодо його примусового повернення до країни походження.

Заходи з перевірки дотримання іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні на Сумщині і надалі тривають.

Управління ДМС у Сумській області