На Дніпропетровщині міграційники підбили підсумки за минулий рік та визначили пріоритети роботи…

На Дніпропетровщині міграційники підбили підсумки за минулий рік та визначили пріоритети роботи на 2024

На Дніпропетровщині міграційники підбили підсумки за минулий рік та визначили пріоритети роботи на 2024

Сьогодні, 29 лютого, в ГУ ДМСУ в Дніпропетровській області відбулося засідання Колегії щодо підбиття підсумків роботи за 2023 рік.  
На заході відзначили досягнення та прорахунки, визначили пріоритетні напрями роботи ДМС на 2024 рік та поставили окремі завдання підрозділам Головного управління на перше півріччя поточного року.

Крім того, наголосили на змінах у чинному міграційному законодавстві, які відбулися протягом 2023 року, та заходах, вжитих Міграційною службою Дніпропетровщини щодо дотримання його вимог з урахуванням змін. А також щодо виконання планових завдань та досягнення ефективних та якісних результатів діяльності служби.

У ході засідання Колегія розглянула питання окремих напрямів діяльності Головного управління, зокрема, щодо кадрового забезпечення, проведеної у 2023 році оптимізації підрозділів ГУ ДМС, плідної роботи з питань переміщення підрозділів в окремі від правоохоронних органів приміщення в рамках співпраці з органами місцевого самоврядування.              

Наприкінці засідання Колегії начальник Головного управління Богдан Чегіль звернув увагу керівників усіх рівнів на необхідність реалізації пріоритетних напрямів роботи Державної міграційної служби на 2024 рік, а також на виконання завдань ДМС, забезпечення ефективної системи надання адміністративних послуг та протидії ризикам у сферах міграції.

Головне управління ДМС у Дніпропетровській області