УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Дніпрі після 26 років проживання без документів 41-річний пацієнт спецзакладу отримав першу…

У Дніпрі після 26 років проживання без документів 41-річний пацієнт спецзакладу отримав першу ID-карту

У Дніпрі після 26 років проживання без документів  41-річний пацієнт спецзакладу отримав першу ID-карту

7 березня працівники Відділу №6 у місті Дніпрі ГУ ДМС у Дніпропетровській області провели робочу зустріч з представником спеціального закладу з надання психіатричної допомоги. Мета зустрічі - своєчасне та якісне документування громадян, які перебувають в медичних установах закритого типу.

Під час зустрічі детально обговорили можливості взаємодії та проаналізували результати спільно проведеної роботи. Окрему увагу приділили питанню відновлення паспортних документів, бо саме в цей день після 26 років проживання без документів, свій перший паспорт отримав 41-річний пацієнт даного закладу Микола Миколайович.

Оформленню документа передувала процедура підтвердження його належності до громадянства України. У судовому порядку було підтверджено факт постійного проживання чоловіка в Україні на момент проголошення незалежності й це дало можливість підтвердити його належність до громадянства України (згідно з п.1 ч.1 ст. 3 закону України «Про громадянство України»).

Такі випадки, на жаль, непоодинокі, але плідна співпраця сприяє подоланню будь-яких перешкод в процесі оформлення паспортних документів.

Головне управління ДМС у Дніпропетровській області