Міграційники Донеччини продовжують вклеювати фотокартки в паспорт громадянина України

Міграційники Донеччини продовжують вклеювати фотокартки в паспорт громадянина України

Міграційники Донеччини продовжують вклеювати  фотокартки в паспорт громадянина України

Міграційна служба Донеччини продовжує надавати адміністративні послуги щодо вклеювання фотокартки до паспорта громадянина України по досягненні відповідного віку. Наразі такі послуги надають: Покровський, Краматорський, Олександрівський та Добропільський відділи. Протягом січня-березня зазначену адміністративну послугу отримали понад 500 громадян, за минулий рік – понад 3 тисяч.

Нагадаємо, що вказану послугу можна отримати з наступного дня після досягнення 25-ти та 45-ти річного віку без попереднього запису в «Електронну чергу», впродовж 5 робочих днів, безкоштовно. При отриманні адміністративної послуги при собі потрібно мати паспорт громадянина України зразка 1994 року та дві фотокартки розміром 3,5х 4,5.

Принагідно звертаємо увагу: якщо календарна дата (число, місяць, рік), коли особі виповнюється 25 чи 45 років, припадає на період з 24 січня 2022 року (тобто за 30 днів до 24 лютого 2022 року) до дня припинення чи скасування воєнного стану (включно), то строк уклеювання фотокартки до паспорта громадянина України зразка 1994 року обчислюється з дня, наступного за датою (число, місяць) народження, та становить 30 календарних днів від дня припинення чи скасування воєнного стану. 

Звертаємо вашу увагу на те, що вклеїти фотокартку до паспорта громадянина України у формі книжечки можливо звернувшись до будь-якого працюючого підрозділу ДМС України особисто з документами.

Головне управління ДМС у Донецькій області