УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У міграційній службі Івано-Франківщини подбали про потреби маломобільних груп населення

У міграційній службі Івано-Франківщини подбали про потреби маломобільних груп населення

У міграційній службі Івано-Франківщини подбали про потреби маломобільних  груп населення

Упродовж декількох останніх років переважна більшість територіальних підрозділів міграційної служби Івано-Франківської області змінила місце розташування. У кожному разі це було продиктовано головною ідеєю - зі зміною розташування  створюється нова якість в обслуговуванні громадян. Адже  розташування підрозділів у зручних місцях,  комфортні умови для праці і надання адміністративних послуг, прозорі дії і швидкий результат – це те, чого очікують люди від візитів до міграційної служби.

Якщо йдеться про надання послуг громадянам, то важливо врахувати потреби усіх категорій, у тому числі людей літнього віку, осіб з інвалідністю чи з тимчасовим порушенням здоров’я, вагітних чи матерів з дитячими візочками. Отже, питання забезпечення доступності для маломобільних  груп  було і є  серед пріоритетних. Мова про перший поверх в адміністративному приміщенні, облаштування пандуса біля входу, створення інших умов відповідно до сучасних вимог доступності і безбар’єрного простору.

Насьогодні досягнуто практично кінцевого результату. Поруч входів до приміщень міграційної служби, що  розташовані на перших поверхах адміністративних будівель, встановлено пандуси, а у кількох підрозділах, які розташовані на другому поверсі, людині з інвалідністю створено можливість скористатися допомогою персоналу. Біля вхідних дверей є відповідний інформаційний вказівник і власне кнопка виклику. До слова, кнопками виклику персоналу служби обладнані усі місця розташування територіальних підрозділів УДМС в Івано-Франківській області.  

Управління ДМС в Івано-Франківській області