УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Дніпропетровщині відновлюють документи постраждалим від війни мешканцям Донеччини

На Дніпропетровщині відновлюють документи постраждалим від війни мешканцям Донеччини

На Дніпропетровщині відновлюють документи постраждалим від війни мешканцям Донеччини

Попри складні умови воєнного стану в Україні працівники Васильківського відділу ГУ ДМС у Дніпропетровській області продовжують надавати адмінпослуги з документування різних категорій населення, приділяючи особливу увагу військовослужбовцям, особам з інвалідністю та громадянам, які прибули з територій, де зараз йдуть бойові дії. 

Однією з прифронтових зон є Великоновосілківський район Донецької області, зокрема смт Велика Новосілка, яка знаходиться під постійними ворожими обстрілами. У населеному пункті  подекуди тижнями, а то й місяцями відсутнє світло, тепло та зруйнована майже вся інфраструктура. 

З огляду на те, що Васильківський відділ Міграційної служби за територіальним розташуванням знаходиться найближче до Донецької області, з Великоновосілківського району до цього підрозділу майже щоденно прибувають громадяни, щоб відновити втрачені документи та оформити паспорти для виїзду за кордон. 

Нещодавно із заявою про втрату паспорта до міграційників звернувся Микола Іванович.  Два роки тому під час артилерійського обстрілу в с. Нескучному Донецької області у чоловіка згорів будинок, майно та всі документи. Завдяки допомозі волонтера Олександра, який і сам вимушено покинув рідну Велику Новосілку, а тепер активно допомагає односельцям, Микола Іванович вже скоро отримає нову ID-картку.

Головне управління ДМС у Дніпропетровській області