УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Ще двоє іноземців відповідатимуть за порушення міграційних правил

Ще двоє іноземців відповідатимуть за порушення міграційних правил

Ще двоє іноземців відповідатимуть за порушення міграційних правил

Термін перебування іноземців в Україні обмежений строком дії візи при візовому порядку в’їзду, а безвіз дозволяє іноземним громадянам перебувати в Україні до 90 днів протягом 180 днів. Ухиляючись від виїзду з України після закінчення дозволеного строку перебування, іноземці стають порушниками міграційного законодавства.

Знехтував міграційними правилами 19-річний громадянин Республіки Таджикистан. Чоловіка виявили у м. Черкаси працівники Соснівського відділу у місті Черкаси Центрально-південного міжрегіонального управління ДМС. На нього склали адміністративний протокол ч. 2 ст. 203 КУпАП, стягнули штраф та ухвалили рішення про його примусове повернення до країни походження або третьої країни.

Поповнив список неврегульованих мігрантів і 50-річний громадянин рф. До адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 203 КУпАП його притягнули працівники Придніпровського відділу у місті Черкаси ЦПМУ ДМС. Міграційники наклали на нього штраф та зобов’язали виїхати з України, ухваливши рішення про його примусове повернення. Обоє іноземців до 01 травня 2024 року самостійно повинні відправитися додому.

Центрально-південне міжрегіональне управління ДМС