Безбар'єрний простір у дії: У Кіцмані надано послугу з оформлення набуття громадянства України…

Безбар'єрний простір у дії: У Кіцмані надано послугу з оформлення набуття громадянства України дітям з багатодітної родини

Безбар'єрний простір у дії: У Кіцмані надано послугу з оформлення набуття громадянства України дітям з багатодітної родини

Мати десятьох дітей (!!!), жителька села Гаврилівка Чернівецького району Чернівецької області Людмила Михайлюк звернулася до працівників Кіцманського відділу УДМС у Чернівецькій області з питання набуття громадянства України за народженням її неповнолітніми дітьми (на підставі ч. 1 ст. 7 ЗУ «Про громадянство України»).

Поки працівники відділу уважно вивчали документи уродженців Німеччини та Республіки Молдова Ферарі Архангела та Ферарі Віолетти, малята із задоволенням розважалися у дитячому куточку, з любов’ю створеному працівниками відділу для найменших відвідувачів.

Наразі багатодітній мамі надано усі необхідні роз’яснення та потрібну адміністративну послугу. А для маленької Віолетти похід до міграційної служби особливо запам’ятається завдяки м’яким іграшкам, цікавим дитячим книжкам, різнокольоровим олівцям та розмальовкам.

Довідково:

В рамках реалізації Національної стратегії зі створення Безбар’єрного простору в Україні, для поєднання працівниками професійних та сімейних обов’язків в умовах воєнного стану та забезпечення покращених умов прийому громадян наприкінці минулого року у більшості територіальних підрозділів УДМС у Чернівецькій області створено дитячі куточки. 

Управління ДМС у Чернівецькій області