Інформуємо про тимчасове призупинення надання адміністративних послуг Шосткинським відділом Управління…

Інформуємо про тимчасове призупинення надання адміністративних послуг Шосткинським відділом Управління ДМС у Сумській області

Інформуємо про тимчасове призупинення надання адміністративних послуг Шосткинським відділом Управління ДМС у Сумській області

16 квітня 2024 року з 13 години тимчасово призупиняємо прийом суб’єктів звернень з питань надання усіх видів адміністративних послуг у Шосткинському відділі Управління ДМС у Сумській області за адресою: вул. Українська, 49, м. Шостка.

Організаційно – практичі заходи з релокації підрозділу до приміщення за новою адресою тривають. На 13 годину 16 квітня заплановано роботи з демонтажу обладнання та його монтажу за адресою: вул. Шевченка, 8, м. Шостка. Налаштування та підключення обладнання за новою адресою може зайняти від кількох годин до кількох діб. Перепрошуємо за тимчасові незручності. Про відновлення прийому Шосткинським відділом поінформуємо додатково.

Нагадуємо: адміністративні послуги, що надаються незалежно від зареєстрованого місця проживання, Ви можете отримати у будь якому підрозділі ДМС за місцем фактичного звернення. Перелік, адреси та контактні телефони територіальних підрозділів Управління ДМС у Сумській області доступні на нашому сайті за посиланням.

Управління ДМС у Сумській області