Добропільський відділ поновив свою роботу

Добропільський відділ поновив свою роботу

Добропільський відділ поновив свою роботу

Інформуємо мешканців Донецької області, що  Добропільський відділ ГУДМС України у Донецькій області поновив надання адміністративної послуги з вклеювання фотокартки до паспорта громадянина України у формі книжечки (зразка 1994 року) по досягненню відповідного віку. Добропільський відділ  надає адміністративні послуги громадянам(адміністративна будівля ЦНАП у м. Добропілля): понеділок, вівторок, середа, четвер: з 08.00 до 16.00; п’ятниця 08.00 до 15.45.  Вихідні дні: субота, неділя.

Нагадаємо, що вказану послугу можна отримати з наступного дня після досягнення 25-ти та 45-ти річного віку без попереднього запису в «Електронну чергу», впродовж 5 робочих днів, безплатно. При отриманні адміністративної послуги при собі потрібно мати паспорт громадянина України зразка 1994 року та дві фотокартки розміром 3,5х4,5.

Принагідно звертаємо увагу: якщо календарна дата (число, місяць, рік), коли особі виповнюється 25 чи 45 років, припадає на період з 24 січня 2022 року (тобто за 30 днів до 24 лютого 2022 року) до дня припинення чи скасування воєнного стану (включно), то строк уклеювання фотокартки до паспорта громадянина України зразка 1994 року обчислюється з дня, наступного за датою (число, місяць) народження, та становить 30 календарних днів від дня припинення чи скасування воєнного стану. 

Звертаємо вашу увагу на те, що вклеїти фотокартку до паспорта громадянина України у формі книжечки можливо звернувшись до будь-якого  підрозділу ДМС України особисто з документами.

Більш детальна інформація за телефоном «гарячої лінії» ГУ ДМС у Донецькій області  (095) 538-57-03.

Звертаємо увагу! Під час повітряної тривоги надання адміністративних послуг зупиняється. Не ігноруйте повітряні тривоги, бережіть себе і своїх близьких!

Головне управління ДМС у Донецькій області