УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

З Буковини за І-й квартал переслано 84 паспорта за кордон та в межах країни

З Буковини за І-й квартал переслано 84 паспорта за кордон та в межах країни

З Буковини за І-й квартал переслано 84 паспорта за кордон та в межах країни

84 готових паспортних документа переслали буковинські міграційники за заявами власників до регіональних підрозділів «Паспортного сервісу» ДП «Документ»,  обласних Управлінь ДМС України та за кордон.

Найчастіше паспорти надсилалися до Італії, Польщі,Франції та США, а також  до ФРН, Швейцарії, Кіпру, Болгарії, Шотландії, Ірландії, Словаччини, Ізраїлю, Бельгії, Іспанії, Великобританії, Чехії та Румунії.

Нагадаємо, послуга з пересилання готових паспортних документів стала особливо затребуваною з початком повномасштабного вторгнення, коли чимало наших співвітчизників вимушено опинилися далеко від своїх домівок або за кордоном та не мали змоги забрати готові паспорти в тому підрозділі міграційної служби, де подавали заяву на оформлення.

Щоби отримати таку послугу, необхідно звернутися із відповідною заявою до ближчого підрозділу міграційної служби, відділень «Паспортного сервісу» як в Україні, так і за кордоном або до консульської установи України в країні перебування.

Нагадаємо, що дистанційно засобами електронного зв’язку або через інших осіб за довіреністю відповідні заяви до розгляду не приймаються. Для подання заяви про пересилання паспорта власнику документа необхідно особисто звернутися до однієї із зазначених установ та надати документ, що посвідчує його особу.

Управління ДМС у Чернівецькій області