На Буковині оштрафовано 17-х іноземців

На Буковині оштрафовано 17-х іноземців

На Буковині оштрафовано 17-х іноземців

Працівники УДМС у Чернівецькій області, відповідальні за протидію неврегульованій міграції, систематично здійснюють перевірки місць ймовірного перебування іноземців та ОБГ. Нерідко такі рейди відбуваються на найбільшому в регіоні ринку «Калинівський», де можна зустріти  неврегульованих мігрантів як серед покупців, так і  серед продавців.

В одній з численних продуктових крамничок на «Калинівськму» міграційники виявили подружжя з Узбекистану, в якому дружина не подбала про своєчасне отримання посвідки на постійне проживання. Жінку оштрафовано згідно вимог  ч. 2 ст. 203 КУпАП. За ст. 205 КУпАП до адмін.-відповідальності притягнуто також її чоловіка, який не вжив заходів щодо своєчасного оформлення документів своєї дружини.

Загалом впродовж останніх двох тижнів працівниками Вижницького, Новоселицького,  Сторожинецького, Сокирянського та Чернівецького відділів  виявлено 11 громадян рф,  двох громадян Молдови та двох громадян В’єтнаму, які проживали в Україні за недійсними документами. Усіх порушників міграційного законодавства оштрафовано.

Управління ДМС у Чернівецькій області