Доступність послуг

Доступність послуг

Доступність послуг

Одним з пріоритетів у роботі міграційників – це зручність в отриманні послуг усім без винятку, у тому числі забезпечення їх доступності людям з інвалідністю та маломобільним групам населення у рамках реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні.

Днями до Знам’янського відділу Центрально-південного міжрегіонального управління ДМС завітала отримати ID-картку 59-річна Ірина Миколаївна. Жінка має інвалідність і пересувається на кріслі колісному, дістатись до підрозділу їй було не складно завдяки його доступності.

Ірина Миколаївна свого часу не вклеїла до паспорту-книжки фото у зв’язку із досягненням 45-річччя, тому паспорт громадянина України вважався недійсним і жінка потребувала замінити його на ID-картку. Процедура оформлення нового документа теж не викликала складнощів.

Нагадаємо, аби послуги з оформлення паспортних документів були доступними і для людей, які через інвалідність чи хворобу не можуть самостійно звернутись до підрозділів ЦПМУ, працівники міграційної служби здійснюють також виїзні прийоми додому.

Центрально-південне міжрегіональне управління ДМС