На Волині розпочинається операція «Мігрант»

На Волині розпочинається операція «Мігрант»

На Волині розпочинається операція «Мігрант»

Протягом трьох місяців триватимуть цільові профілактичні заходи з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою "Мігрант".

З метою узгодження спільних міжвідомчих дій в Управлінні ДМС у Волинській області проведено координаційну нараду під головуванням начальника Управління Івана Войцешука.

До участі у заході залучено представників УСБУ в області, Національної поліції, Патрульної поліції, Управління стратегічних розслідувань ДСР ГУ НП у Волинській області, Державної прикордонної служби України, Управління інспекційної діяльності та профільних керівників Міграційної служби.

Учасники зустрічі обговорили питання взаємодії між службами під час профілактики правопорушень у сфері міграції, виявлення і притягнення до відповідальності за порушення правил перебування іноземців в Україні.

Сьогодні всі зусилля міграційної служби спрямовані на протидію нелегальній міграції.

Закликаємо іноземців, які знаходяться на території області, дотримуватися встановлених законодавством правил перебування на території нашої держави, та не порушувати міграційне законодавство України!

Управління ДМС у Волинській області