Дотримання законодавства органами реєстрації - під контролем міграційників Хмельниччини

Дотримання законодавства органами реєстрації - під контролем міграційників Хмельниччини

Дотримання законодавства органами реєстрації -   під контролем міграційників Хмельниччини

Працівниками Управління ДМС у Хмельницької області проведено перевірку дотримання Центром надання адміністративних послуг виконавчого комітету Волочиської міської ради вимог законодавства з питань реєстрації місця проживання під час здійснення делегованих повноважень ДМС у сфері реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб.

Під час перевірки особлива увага зверталася на дотримання вимог законодавства з питань здійснення реєстрації, зняття з реєстраційного обліку,  захисту персональних даних громадян, взаємодії між реєстрами територіальних громад інших адміністративно-територіальних одиниць та Єдиним демографічним реєстром, а також стану актуалізації відомостей про реєстрацію місця проживання осіб.

За результатами перевірки працівникам органу реєстрації були надані фахові рекомендації щодо усунення виявлених недоліків та недопущення їх у подальшій роботі,  а також вирішено ряд практичних питань, направлених на покращення взаємодії та підвищення якості надання громадянам адміністративних послуг.

Слід зауважити, що перевірки дотримання органами  реєстрації області законодавства під час  реалізації ними делегованих повноважень проводяться хмельницькими міграційними не вперше. Так, впродовж першого кварталу цього року згідно затвердженого графіку працівники Управління відвідали органи реєстрації Летичівської селищної та  Розсошанської сільської територіальних громад.

Управління ДМС у Хмельницькій області