УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Буковині примусово видворили громадянина Індії

На Буковині примусово видворили громадянина Індії

На Буковині примусово видворили громадянина Індії

Двох неврегульованих мігрантів – громадян Туреччини та Індії, які перевищили дозволені законом терміни перебування та ухилялися від своєчасного виїзду, виявили працівники Чернівецького відділу УДМС у Чернівецькій області.  Громадянина Туреччини оштрафовано на підставі вимог ч. 1 ст. 203 КУпАП, однак рішення про примусове повернення до країни походження не ухвалювалося, оскільки іноземець має законом передбачені підстави на оформлення дозволу на імміграцію.

Натомість стосовно громадянина Індії рішення міграційників було значно суворішим. Іноземець завершив навчання в одному з вищих навчальних закладів Дніпра, проте не здав вчасно посвідку про тимчасове проживання й не виїхав у передбачені законом терміни з країни. Раніше він вже отримував припис міграційної служби Дніпропетровської області про примусове повернення, однак не виконав його своєчасно. На підставі цього  керівництвом УДМС у Чернівецькій області ухвалено рішення про примусове видворення неврегульованого мігранта та заборону в’їзду терміном на 5 років.

Поза тим, в обласному центрі оштрафовано громадян Молдови та рф, які проживали в Україні за недійсними документами. По одному з епізодів за ст. 205 КУпАП  притягнуто також громадянку України, мешканку обласного центру. За  порушення правил надання житла своєму чоловікові-іноземцю їй довелося сплатити штраф.

Управління ДМС у Чернівецькій області