УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Волині документували подружжя військових з Луганщини

На Волині документували подружжя військових з Луганщини

На Волині документували подружжя військових з Луганщини

Ігор та Олена - родом з Луганщини. До початку повномасштабної війни в Україні жінка працювала бухгалтером, чоловік - служив у прикордонних військах. Нині подружжя пліч-о-пліч боронить Батьківщину від окупантів.

Перебуваючи тимчасово на Волині, військові звернулися до місцевого територіального підрозділу ДМС для оформлення закордонних паспортних документів. У зв’язку з бойовими діями, в одному із підрозділів УДМС Луганської області на прифронтовій території ID-картку Олені видали поспіхом - без верифікації. Тож тепер з оформленням закордонного паспорта було не просто. Проте співробітники міграційної служби Волині у співпраці з колегами з інших областей зробили усе можливе, щоб подружжя військових отримали бажані документи разом.

Олена та Ігор висловили вдячність працівникам Міграційної служби, наголосивши, що їхня робота є надважливою у безпековому полі країни.

Принагідно звертаємо увагу: оформити паспортні документи можливо у будь-якому підрозділі ДМС, «Паспортного сервісу» чи ЦНАП, незалежно від місця реєстрації.

Управління ДМС у Волинській області