УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

В Чернівцях узгодили міжвідомчу співпрацю в рамках операції «Мігрант»

В Чернівцях узгодили міжвідомчу співпрацю в рамках операції «Мігрант»

В Чернівцях узгодили міжвідомчу співпрацю в рамках операції «Мігрант»

Цього тижня розпочато активну фазу операції «Мігрант», що триватиме в Україні до кінця липня. Представники всіх дотичних структур зустрілися в Управлінні ДМС у Чернівецькій області для узгодження спільних дій й виконання поставлених в рамках операції цілей.

Т.в.о. начальника УДМС у Чернівецькій області Валерій Попов довів до учасників наради, серед  яких були представники міграційної поліції ГУ НП в Чернівецькій області, Управління патрульної поліції, УСБУ в Чернівецькій області, Чернівецького прикордонного загону та міжрегіонального управління держпраці, наказ УДМС про проведення операції та її основні завдання.

Учасники наради обговорили порядок спільного патрулювання населених пунктів, складання протоколів про адміністративні правопорушення, дотримання підприємцями вимог законодавства щодо працевлаштування іноземців, встановлення статусу затриманих іноземців, визначили переліки об’єктів для проведення перевірок тощо.

Також було узгоджено графіки постійного чергування працівників УДМС,  в тому числі у вихідні та святкові дні, забезпечення оперативного обміну інформацією та доступу у встановленому порядку до електронних баз даних.

Управління ДМС у Чернівецькій області