УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Чернігові відбулася міжвідомча нарада щодо проведення операції «Мігрант»

У Чернігові відбулася міжвідомча нарада щодо проведення операції «Мігрант»

У Чернігові відбулася міжвідомча нарада  щодо проведення операції «Мігрант»

Начальник Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області Ксенія ЛУК’ЯНЕЦЬ провела міжвідомчу нараду  щодо практичного етапу заходів з виконання законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант».

 У заході взяли участь представники УСБУ в Чернігівській області, Відділення боротьби з нелегальною міграцією відділу боротьби з транскордонною злочинністю головного оперативно-розшукового відділу 105 прикордонного загону імені князя Володимира Великого,  2-го відділу Управління стратегічних розслідувань в Чернігівській області, Управління патрульної поліції в Чернігівській області.

Насамперед учасники наради обговорили питання щодо забезпечення активної та ефективної взаємодії проведення цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант». Зокрема розробка дієвих механізмів  вирішення проблемних питань, що можуть виникнути у ході реалізації практичного етапу операції «Мігрант»,  у зв’язку з широкомасштабним вторгненням російської федерації в Україну та введенням на території України правового режиму  воєнного стану.

Також присутні проаналізували стан справ з протидії нелегальній міграції, оперативної обстановки в регіоні, визначили перелік можливого скупчення іноземних громадян, склали уточнений графік та узгодили план проведення спільних профілактичних заходів.

Наголошуємо, що про факти порушення міграційного законодавства  іноземцями чи особами без громадянства, можна повідомити на «гарячу лінію» УДМС у Чернігівській області за номером: (0462) 66-61-85.

Управління ДМС у Чернігівській області