Одночасне оформлення документів: доступно і швидко

Одночасне оформлення документів: доступно і швидко

Одночасне оформлення документів: доступно і швидко

У Знам’янському відділі Центрально-південного міжрегіонального управління ДМС 18-річний Сергій замовив одночасно два документи. У молодого чоловіка ДЦП та завдяки організації безбар’єрного простору у підрозділах ЦПМУ створено рівні можливості доступності послуг для всіх.

Сергію необхідно було обміняти ID-картку, оскільки термін першого документа, який видається на 4 роки, сплив. Було вирішено одночасно оформити й закордонний паспорт. Нагадаємо, користуючись послугою одночасного оформлення паспортів до підрозділу міграційної служби доведеться завітати лише двічі: перший – для оформлення документів, вдруге – отримати готову ID-картку та закордонний паспорт.

Робота у напрямку поліпшення доступності послуг з оформлення паспортних документів для людей з інвалідністю та маломобільних груп населення триває постійно. У Знам’янському відділі з початку року було здійснено виїзди за місцем проживання та лікування до 5 громадян, які через тривалі розлади здоров’я не можуть пересуватися самостійно, для оформлення ID-карток. До підрозділу безпосередньо звернулось 7 осіб з інвалідністю для оформлення паспорта громадянина України та двоє – одночасно замовили ID-картку та закордонний паспорт.

Центрально-південне міжрегіональне управління ДМС