УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Представники УДМС прийняли участь у науковій конференції щодо проблем правотворення в сучасній…

Представники УДМС прийняли участь у науковій конференції щодо проблем правотворення в сучасній Україні

Представники УДМС прийняли участь у науковій конференції щодо проблем правотворення в сучасній Україні

На базі Рівненського інституту Київський університет права НАН України відбулася ХIV Всеукраїнська наукова конференція "Актуальні проблеми правотворення в сучасній Україні", участь у якій взяли представники Управління державної міграційної служби в Рівненській області.

Один із виступаючих, Олександр Власиневич, завідувач відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення ,звернув увагу на важливі аспекти реальних змін у міграційному законодавстві в умовах воєнного стану. Він також підкреслив необхідність інтеграції законодавства України в євроатлантичне, і отриманні переваги відмови від застарілих норм радянського періоду, зокрема у міграційній службі. Власиневич акцентував увагу на важливості підготовки високоосвічених фахівців у галузі права для досягнення цих цілей.

Конференція стала прикладом успішної співпраці між освітнім закладом та практикуючими фахівцями, спрямованою на підвищення рівня професійної компетентності майбутніх юристів. Такі заходи важливі для обміну досвідом та вирішення актуальних проблем у сфері правотворення.

Управління ДМС у Рівненській області