УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

В Чернівцях вивчали нові можливості системи електронного документообігу

В Чернівцях вивчали нові можливості системи електронного документообігу

В Чернівцях вивчали нові можливості системи електронного документообігу

Електронний документооблік вже давно впроваджений у більшості державних установ в Україні. Та ДМС України однією з перших запровадила такий сучасний та зручний інструмент реєстрації документів, що системно оновлюється та вдосконалюється. Тож міграційники періодично вивчають нові можливості та опції цієї системи.

Під час практичного заняття з працівниками структурних та територіальних підрозділів УДМС з питань ведення діловодства завідувачка сектором документального забезпечення Гання Туряк розповіла колегам про актуальні зміни в роботі системи електронного документообігу. Йшлося зокрема про відпрацювання етапів створення вихідного документа, його архівування та відправлення, порядок реєстрації звернень громадян, вхідних документів  тощо.

Важливою частиною кожного такого навчання є робота над типовими помилками, усунення недоліків при реєстрації, відправленні та зберіганні документів. Працівники УДМС мали можливість отримати відповіді на всі робочі запитання,  що виникають в процесі документообліку.

Слід лише додати, що технічну підтримку під час навчання забезпечували працівники сектору інформаційних технологій та цифровізації. 

Управління ДМС у Чернівецькій області