УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Буковині відзначили день вишиванки

На Буковині відзначили день вишиванки

На Буковині відзначили день вишиванки

На Центральній площі Чернівців щоранку хвилиною мовчання вшановують загиблих краян. Проте сьогодні меморіальна церемонія, до якої долучилися також представники міграційної служби, була по-особливому світлою. Адже біля пам’ятника Тарасові Шевченкові зібралися зодягнені у вишиванки місцеві урядники, правоохоронці, школярі, студенти, працівники держустанов, небайдужі городяни. Найбільш зворушливим моментом дійства стало вручення присутнім ляльок-мотанок білих «ангеликів» на згадку про тих, хто поліг у війні.

Буковинські міграційники сьогодні прийшли на роботу у вишиванках з бажанням засвідчити, ким ми є: волелюбними патріотами й мужніми захисниками, працьовитими господарями й талановитими майстрами, нацією з прадавньою історією, шляхетним минулим, потужним культурним набутком, неповторною й водночас впізнаваною ідентичністю.

Традиційно в робочих кабінетах міграційної служби в цей день можна побачити у національних строях не лише співробітників, а й численних відвідувачів. Це вкотре підкреслює глибоко народне походження свята, яке народилося саме на буковинських теренах.

Щиро дякуємо кожному воїну, який сьогодні далеко від рідної домівки захищає нашу землю. Завдяки нашим оборонцям Україна сьогодні живе, працює, перемагає й дивує усіх своєю неповторною вишиваною красою, попри будь-що.

Управління ДМС у Чернівецькій області