УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Полтавщина: операція «Мігрант» триває

Полтавщина: операція «Мігрант» триває

Полтавщина: операція «Мігрант» триває

На Полтавщині триває практичний етап проведення профілактичних заходів з нагляду і контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під  умовною назвою «Мігрант».

Так, днями міграційники у тісній співпраці з працівниками правоохоронних органів виявили трьох іноземних громадян, які після відрахування з вишу безпідставно перебували на території України.

Нелегальних мігрантів притягнули до адміністративної відповідальності згідно вимог ч. 2 ст. 203 КУпАП та прийнято рішення про їх повернення в країну походження або третю країну.

Крім цього, 24 травня, міграційники забезпечили видворення за межі території України двох громадян російської  федерації, у зв'язку з не виконанням в установлені строки рішень про їх примусове повернення.

Загалом, з початку проведення заходів під умовною назвою «Мігрант» працівники міграційної служби Полтавщини виявили 65 порушників міграційного законодавства, з них 12 нелегальних мігрантів. Нараховано штрафів у розмірі 205275 грн., з яких 181390 грн. вже сплачено до державного бюджету.  

Звертаємо увагу, що дотримання правил перебування в Україні є безумовною вимогою до всіх іноземців та осіб без громадянства!  Детальніше про документування таких громадян можна дізнатися за посиланням.

Управління ДМС у Полтавській області