УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

В Чернівцях підвищували кваліфікацію у протидії неврегульованій міграції

В Чернівцях підвищували кваліфікацію у протидії неврегульованій міграції

В Чернівцях підвищували кваліфікацію у протидії неврегульованій міграції

В Україні триває операція «Мігрант», тож удосконалення знань законодавчих актів, що регламентують протидію неврегульованій міграції, зараз є особливо актуальним для працівників міграційної служби. Днями в Управлінні ДМС у Чернівецькій області відбулися навчання для працівників підрозділів, що відповідають за цей напрямок роботи, яке провів головний спеціаліст відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС у Чернівецькій області Назарій Цінко.

Йшлося про особливості ухвалення рішень про примусове повернення/видворення/заборону в’їзду із застосуванням підсистеми «Облік іноземців та біженців» функціоналу «Незаконні мігранти» Єдиних інформаційно-аналітичних систем управління міграційними процесами (ЄІАС УМП). Також буковинські міграційники вивчали законодавчі нововведення до зазначеного функціоналу та законодавчі акти, що регламентують протидію неврегульованій міграції на території України.

На завершення учасники навчання мали час для обговорення проблемних питань при документуванні адміністративних правопорушень та усунення можливих помилок при ухваленні рішень щодо застосування санкцій.

Управління ДМС у Чернівецькій області