УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Міграційники Донеччини з початку року переслано 259 паспорти за кордон та в межах України

Міграційники Донеччини з початку року переслано 259 паспорти за кордон та в межах України

Міграційники Донеччини з початку року переслано 259 паспорти за кордон та в межах України

ГУДМС у Донецькій області з початку поточного року переслало за заявами власників до регіональних підрозділів «Паспортного сервісу» ДП «Документ»,  обласних Управлінь ДМС України та дипломатичних установ за кордоном 259 готових паспортних документів (паспорт громадянина України у формі картки – 94 та паспорт громадянина України для виїзду за кордон - 165).

Найчастіше паспорти надсилалися до Німеччини, Польщі, Франції та Австрії, а також  до Литви, Швейцарії, Болгарії, Шотландії, Північної Ірландії, Словаччини, Фінляндії, Малайзії, Бельгії, Іспанії, Великобританії, Чехії та Румунії.

Нагадаємо, що послуга з пересилання готових паспортних документів стала особливо потрібною з початком повномасштабного вторгнення, коли чимало наших громадян вимушено опинилися далеко від своїх домівок або за кордоном та не мали змоги забрати готові паспорти в тому підрозділі міграційної служби, де подавали заяву на оформлення.

Щоб отримати таку послугу, необхідно звернутися із відповідною заявою до ближчого підрозділу міграційної служби, відділень «Паспортного сервісу» як в Україні, так і за кордоном або до консульської установи України в країні перебування.

Додатково інформуємо, що дистанційно засобами електронного зв’язку або через інших осіб за довіреністю відповідні заяви до розгляду не приймаються. Для подання заяви про пересилання паспорта власнику документа необхідно особисто звернутися до однієї із зазначених установ та надати документ, що посвідчує його особу.

Головне управління ДМС у Донецькій області