УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Щодо роботи Снятинського відділу УДМС в Івано-Франківській області

Щодо роботи Снятинського відділу УДМС в Івано-Франківській області

Щодо роботи Снятинського відділу УДМС в Івано-Франківській області

Актуально для мешканців Снятинської територіальної громади Коломийського району  у зв’язку з тимчасовим призупиненням надання адміністративних послуг у Снятинському відділі УДМС в Івано-Франківській області.

Ми працюємо над тим, щоб якнайшвидше відновити роботу територіального підрозділу у звичному режимі.

Вирішено питання, щоб громадяни мали можливість отримати раніше оформлені паспорти. Видача документів відбувається у Коломийському відділі міграційної служби (м. Коломия, бульвар Лесі Українки,41).

Електронна черга для реєстрації на оформлення паспортних документів у Снятинському відділі УДМС наразі не працює. Громадяни, які раніше  зареєструвалися у черзі на визначений день і час, можуть звернутися у Коломийський відділ УДМС і отримати послугу.

З питань оформлення паспорта громадянина України чи паспорта громадянина України для виїзду за кордон, вклеювання фото у паспорт-книжечку при досягненні особою 25- чи 45-річного віку можна звернутися у територіально найближчі відділи міграційної служби у Коломиї ( бульвар Лесі Українки, 41), Городенці (вул. Героїв Євромайдану, 6),  Косові (вул. Небесної Сотні, 4А) або ж у ЦНАП Заболотівської територіальної громади Коломийського району.

Громадяни, які  у зв’язку з тимчасовим призупиненням роботи Снятинського відділу потребують додаткової консультації, мають можливість звернутися на номер телефону «гарячої лінії» УДМС в Івано-Франківській області  (0342) 53-44-55.

Просимо вибачення за тимчасові незручності і сподіваємося на щонайшвидші добрі новини.

Управління ДМС в Івано-Франківській області