УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Житомирщині триває операція «Мігрант»

На Житомирщині триває операція «Мігрант»

На Житомирщині триває операція «Мігрант»

У межах операції ,,Мігрант” у Житомирській області реалізуються комплекс заходів з нагляду та контролю за виконанням міграційного законодавства.

Тривають проведення перевірок комерційних підприємств, речових та продовольчих ринків, готелів, гуртожитків, приватного житлового фонду, служби таксі, кур’єрські служби тощо.

За результатами проведених заходів, Управлінням ДМС спільно з працівниками СБУ, ГУНП, виявлено 9 нелегальних мігрантів, відносно яких ухвалено 7 рішень про примусове повернення до країн походження, 3 з яких наразі виконано. Прийнято та виконано 2 рішення про примусове видворення.

Прийнято 8 рішень про заборону подальшого в`їзду на територію України іноземцям за наявність невиконаних майнових зобов`язань перед державою.

Встановлено та притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення міграційного законодавства України 24 особи, відносно яких накладено штрафи на загальну суму 84150 грн., стягнуто понад 60 тис. грн.

Принагідно нагадуємо, що повідомити про ймовірне порушення міграційного законодавства іноземцями та особами без громадянства можна  за телефонами УДМС у Житомирській області: (0412) 24-03-64, (0412) 42-21-12 та за допомогою електронного сервісу "Повідомити про ймовірне порушення міграційного законодавства". 

Управління ДМС у Житомирській області