УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У рамках операції «Мігрант» у Миколаєві виявили громадянина Республіки Узбекистан, який незаконно…

У рамках операції «Мігрант» у Миколаєві виявили громадянина Республіки Узбекистан, який незаконно перебував на території міста

У рамках операції «Мігрант» у Миколаєві виявили громадянина Республіки Узбекистан, який незаконно перебував на території міста

У Миколаєві 29 травня під час проведення цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою "Мігрант" працівники Міграційної служби виявили 22-річного громадянина Республіки Узбекистан, який незаконно перебував на території України. У ході перевірки даних з’ясувалося, що чоловік останній раз в’їхав в Україну через КПП «Бориспіль» 15.12.2020 в безвізовому порядку з метою працевлаштування та був документований посвідкою на тимчасове проживання на підставі дозволу на працевлаштування іноземного громадянина.

У 2023 році йому посвідку на тимчасове проживання скасували, після чого нелегальний мігрант вчасно не виїхав з України.

Порушника міграційного законодавства притягнули до адміністративної відповідальності та наклали штраф у розмірі 3400 гривень.

Під час розгляду справи порушник повністю визнав свою провину.

Відносно нього ухвалили рішення про примусове повернення, згідно з яким він повинен виїхати з України до 27.06.2024.

Зазначимо, що в період проведення заходів з виконання законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант» Центральним відділом у м. Миколаєві УДМС в Миколаївській області також було ухвалено ще 2 рішення про примусове повернення до країни походження або третьої країни громадянки Киргизької Республіки та громадянина Грузії.

Управління ДМС у Миколаївській області