УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Київщина: безбар′єрний простір – запорука надання якісних послуг

Київщина: безбар′єрний простір – запорука надання якісних послуг

Київщина: безбар′єрний простір – запорука надання якісних послуг

Міграційники Києва та області продовжують сумлінно й самовіддано надавати людям адміністративні послуги. Про це свідчить хоча б неупереджена статистика.

Так, протягом травня співробітники міграційної служби столиці України та області оформили та видали понад 39 тисяч закордонних паспортів. Це більше, ніж за такий же період торік на 11 тисяч документів. Більш ніж 6 тисяч фотокарток уклеєно  до паспорта громадянина України у зв′язку з досягненням 25, 45-річного віку. Це перевищує торішній показник на число, близьке тисячі. А з початку  цього року вклеєно вже більш ніж 23 тисячі світлин, що більше, аніж торік на майже 3 тисячі.

Водночас співробітники Міграційної служби Києва та області постійно слідкують  за дотримання міграційного законодавства іноземними громадянами.

З початку 2024 року оформлено:

  • майже 500 дозволів на імміграцію в Україну;
  • понад 800 посвідок на постійне проживання;
  • близько 1800 посвідок на тимчасове проживання.

Зазначимо, що фахівці міграційної служби Києва та області на постійній основі взаємодіють із правоохоронними органами, долучаючись до проведення заходів з протидії нелегальній міграції та запобігання вчинення правопорушень іноземними громадянами.

Дмитро Лемеш, заступник начальника Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області, розповів: «Зростання кількості оформлених документів порівняно з минулим роком свідчить, що усе більше людей обирають адміністративні послуги міграційної служби, довіряючи саме їй. Адже документи можна оформити не лише у нас. Приваблює також безбар'єрний простір. Міграційники  позачергово приймають захисників України, за потреби допомагають комфортно отримати послугу людям з інвалідністю та здійснюють виїзди до осіб, які не можуть пересуватися самостійно». 

Чекаємо на нових відвідувачів!

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області