УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Працівники міграційної служби Чернігівщини підвищили кваліфікацію за програмою «Управління конфліктами…

Працівники міграційної служби Чернігівщини підвищили кваліфікацію за програмою «Управління конфліктами в органах публічної влади»

Працівники міграційної служби Чернігівщини підвищили кваліфікацію за програмою «Управління конфліктами в органах публічної влади»

Розробили навчання Національне агентство України з питань державної служби (НАДС) та Вища школа публічного управління у партнерстві з позабюджетною Програмою Секретаріату ОБСЄ підтримки для України.

Головна мета заходу - сформувати готовність до своєчасних, доречних та ефективних дій під час виконання посадових обов’язків у разі виявлення ознак наявності конфліктів між колегами.

Тож працівники УДМС у Чернігівській області разом з іншими представниками органів виконавчої влади пройшли онлайн курс в ході якого знайомилися із теорією управління конфліктами, інструментами ефективної комунікації, концепціями супроводу конфліктів, а також досліджували вплив конфліктів на установи. А на  триденному практичному  навчанні учасники ознайомилися з фокусом на отримання навичок з аналізу конфліктів, планування зусиль з вирішення суперечок, проведення інтерв'ю зі сторонами та пошуку зони спільності.         

По  завершенню навчання  службовці отримали сертифікати.

Управління ДМС у Чернігівській області