УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Управлінням ДМС України у Хмельницькій області спільно з правоохоронними органами виявлено двох…

Управлінням ДМС України у Хмельницькій області спільно з правоохоронними органами виявлено двох нелегальних мігрантів

Управлінням ДМС України у Хмельницькій області спільно з правоохоронними органами виявлено двох нелегальних мігрантів

З метою запобігання і протидії нелегальній міграції, а також для перевірки додержання іноземцями та особами без громадянства встановлених правил перебування на території України Державною міграційною службою України проводяться загальнодержавні заходи під умовною назвою «Мігрант».

29.05.2024 Управлінням ДМС в Хмельницькій області, спільно з працівниками правоохоронних органів, при перевірці законності перебування іноземців на території Хмельницької області виявлено неодноразово судимого за вчинення квартирних крадіжок громадянина Молдови, який порушив правила перебування іноземців та осіб без громадянства в Україні, а саме: вчасно не залишив територію України після закінчення відповідного терміну перебування. Посадовими особами Управління ДМС в Хмельницькій області прийнято рішення про його примусове видворення з України.

Того ж дня згідно рішення Хмельницького міськрайонного суду вищезгаданого громадянина було затримано та поміщено до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства для ідентифікації та забезпечення примусового видворення за межі території України.

30.05.2024 в ході проведення заходів працівниками Управління ДМС в Хмельницькій області, спільно з працівниками СБУ, виявлено  громадянина російської федерації, який порушив правила перебування іноземців та осіб без громадянства в Україні, а саме: вчасно не залишив територію України після закінчення відповідного терміну перебування та не виконав рішення про примусове повернення.

30.05.2024 вищевказаного громадянина російської федерації примусово видворено за межі території України через МААП «Могилів-Подільський» з подальшою забороною в’їзду на територію України строком на 5 років.

Нагадуємо, що громадяни, яким відомо про будь-які факти порушення міграційного законодавства  іноземцями та особами без громадянства, можуть повідомити про вищевказане на «гарячу лінію» УДМС в Хмельницькій області за номером: (0382) 65-03-06 або (093) 273-85-10.

Управління ДМС у Хмельницькій області