УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Міграційні послуги отримати просто

Міграційні послуги отримати просто

Міграційні послуги отримати просто

Наші підрозділи відкриті для кожного, хто потребує міграційних послуг. Запланувати оформлення закордонного паспорта чи ID-картки можна за допомогою онлайн-сервісу «Електронна черга» або ж отримати адмінпослугу у порядку «живої» черги – вибір за вами.

Для отримання вже виготовлених документів записуватися в електронну чергу не потрібно. Як от 17-річний черкасець Ян, який  відразу після свята Останнього дзвоника у школі прийшов до Соснівського відділу у м. Черкаси Центрально-південного міжрегіонального управління ДМС для отримання виготовленого паспорта для виїзду за кордон. Це вже другий діючий закордонний паспорт хлопця, який слугуватиме йому протягом 10 років. Попередній документ був оформлений до досягнення 16-річного віку, тому його строк дії тільки 4 роки.

Готовність документа черкасець самостійно відстежував за допомогою сервісу «Перевірка стану оформлення документів». А після побаченого статусу закордонного паспорта «Документ доставлений до підрозділу Міграційної служби /дата/ та може бути отриманий заявником» невідкладно відправився на отримання.

Центрально-південне міжрегіональне управління ДМС