УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

13 червня т.в.о. начальника УДМС у Чернівецькій області Василь Паращук прийматиме дзвінки на «гарячій…

13 червня т.в.о. начальника УДМС у Чернівецькій області Василь Паращук прийматиме дзвінки на «гарячій лінії»

13 червня  т.в.о. начальника УДМС у Чернівецькій області Василь Паращук прийматиме дзвінки на «гарячій лінії»

Звертаємо увагу краян, внутрішньо переміщених осіб, іноземців та осіб без громадянства, які проживають на території  Буковини, що у четвер 13 червня  з 10.00 до 12.00  на телефонні дзвінки, що надходитимуть на номер (0372) 59-16-43, відповідатиме т.в.о. начальника Управління ДМС у Чернівецькій області Василь Паращук.

Під час роботи «Гарячої лінії» абоненти матимуть можливість отримати безпосередньо від керівника Управління інформацію щодо режиму роботи УДМС в умовах воєнного стану,  порядку отримання громадянами паспортних послуг, оформлення паспортних документів у окремих підрозділах ДП «Документ» за кордоном, пере-адресації раніше оформлених паспортів в межах України та за кордон, роботи електронних сервісів на сайті ДМС України й зокрема сервісів «Електронна черга» та «Перевірка стану готовності паспорта документів», встановлення особи засобами відео- зв’язку, законодавчих новацій у паспортній сфері тощо.

Ви зможете дізнатися також про наявність комфортних умов у місцях прийому громадян,  доступність інформації щодо порядку отримання адміністративних послуг, розповісти про дотримання співробітниками УДМС області вимог комунікаційного стандарту та антикорупційного законодавства.

Телефонуйте!

Ми відкриті до конструктивних пропозицій щодо покращення роботи міграційної служби та завжди готові до діалогу.

Управління ДМС у Чернівецькій області