УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Тернопільщина: у співпраці з міжнародними організаціями вдосконалюємо надання адмінпослуг особам,…

Тернопільщина: у співпраці з міжнародними організаціями вдосконалюємо надання адмінпослуг особам, які постраждали від війни

Тернопільщина: у співпраці з міжнародними організаціями вдосконалюємо надання адмінпослуг особам, які постраждали від війни

Представництво Норвезької ради у справах біженців в Україні NRS провело одноденний воркшоп для працівників міграційної служби, суддів і представників Уповноваженого Верховної ради з прав людини. Тема заходу: Практичні засади видачі паспортів та відновлення документів для осіб, що постраждали внаслідок війни в Україні. Вирішення проблем з документацією для переміщених осіб в Україні».

У заході взяла участь начальниця відділу з питань паспортизації, реєстрації та еміграції УДМС у Тернопільській області Лариса Христюк.

Мета воркшопу - розробка єдиного підходу до вирішення проблемних питань територіальними підрозділами міграційної служби представниками Уповноваженого верховної ради з прав людини та судами адміністративної та цивільної юрисдикції шляхом обговорення видачі паспортів і відновлення документів для осіб, які повертаються в Україну. Учасники ознайомилися з практичними інструментами для допомоги особам без документів та визначили основні виклики, з якими стикаються представники державних органів щодо цих питань.

Управління ДМС у Тернопільській області