УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Операція «Мігрант»: виявлено чергового нелегального мігранта

Операція «Мігрант»: виявлено чергового нелегального мігранта

Операція «Мігрант»: виявлено чергового нелегального мігранта

В ході проведення загальнодержавних заходів під умовною назвою «Мігрант» працівниками Управління ДМС у Хмельницькій області спільно з співробітниками правоохоронних органів 10.06.2024 року при перевірці законності перебування на території України виявлено громадянина Грузії, який порушив правила перебування іноземців та осіб без громадянства, а саме: не виконав рішення про примусове повернення до країни походження або третьої країни.

Того ж дня Управлінням ДМС України у Хмельницькій області даного громадянина було притягнуто до адміністративної відповідальності за  ч.2 ст. 203 КУпАП та прийнято рішення про примусове видворення з України і поміщення до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства.

На підставі рішення Хмельницького міськрайонного суду вищезгаданого громадянина було затримано та поміщено до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства для ідентифікації та забезпечення примусового видворення за межі території України.

Нагадуємо, що громадяни, яким відомо про будь-які факти порушення міграційного законодавства  іноземцями та особами без громадянства, можуть повідомити про вищевказане на «гарячу лінію» Управління ДМС в Хмельницькій області за номером: (0382)65-03-06 або (093)273-85-10.

Управління ДМС у Хмельницькій області