УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Петриківці за місцем проживання вручили паспорт жінці з інвалідністю

У Петриківці за місцем проживання вручили паспорт жінці з інвалідністю

У Петриківці за місцем проживання вручили паспорт жінці з інвалідністю

Одним із завдань Міграційної служби є надання громадянам якісних адміністративних послуг, у тому числі забезпечення їх доступності в рамках реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні.

Так, 12 червня працівники Петриківського відділу ГУ ДМС у Дніпропетровській області за місцем проживання вручили нову ID-картку Людмилі Василівні, яка є особою з інвалідністю 1 групи. Нещодавно її син звернувся до Міграційної служби з проханням оформити новий паспорт матері у зв’язку з тим, що попередній не є чинним через своєчасно не вклеєну фотокартку.

Працівники відділу здійснили виїзд до Людмили Василівни для здійснення ідентифікації її особи, після чого оформили заяву-анкету, а наразі вже вручили готовий паспорт.

Зазначимо, що ця категорія громадян потребує особливого підходу та допомоги. Працівники Міграційної служби завжди дбають про те, щоб якість обслуговування була не тільки прискореною, а й дуже людяною.

Принагідно нагадуємо, щоб оформити документи людині, яка через стан здоров'я не може пересуватись самостійно, необхідно звернутись до відділу ДМС (самостійно чи через законного представника) за місцем проживання.

Головне управління ДМС у Дніпропетровській області