УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Міграційна служба Донеччини долучилася до воркшопу, який проводили представники Норвезької ради…

Міграційна служба Донеччини долучилася до воркшопу, який проводили представники Норвезької ради у справах біженців в Україні

Міграційна служба Донеччини долучилася до воркшопу, який проводили представники Норвезької ради у справах біженців в Україні

Представники міграційної служби Донеччини взяли участь у спільному дискусійному заході, платформою для якого виступила NRS Норвезька рада у справах біженців в Україні. Безпосередню участь у даному заході також брав представник Уповноваженого з прав людини в Донецькій та Луганській областях, заступник голови Донецької ОДА та судді Донецького окружного адміністративного суду.

Основна мета воркшопу - розробка єдиного підходу до вирішення проблемних питань щодо видачі паспортів і відновлення документів для осіб, які повертаються в Україну, або постраждали від бойових дій.

За результатами обговорення та врахування рекомендацій учасників воркшопу були ухвалені конкретні рішення, направлені на покращення та системний підхід стосовно оформлення та видачі  документів для осіб, що постраждали внаслідок війни в Україні. Крім того, учасники заходу обговорили законодавчі ініціативи за зазначеним напрямком.

Головне управління ДМС у Донецькій області