УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

УДМС у Сумській області запрошує на отримання оформлених паспортних документів

УДМС у Сумській області запрошує на отримання оформлених паспортних документів

УДМС у Сумській області запрошує на отримання оформлених паспортних документів

Cтаном на сьогодні, 12 червня 2024 року, в Управлінні неотриманими залишаються 4157 паспортних документів.

З них: 1403 іd - картки та 2754 паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

37,5 % від загальної кількості невиданих паспортів (1557 документів) в стані "очікує видачі" знаходяться в структурних, територіальних підрозділах Управління (Сумський відділ № 1; Сумський відділ № 2; Білопільський сектор), ЦНАПах та ДП Документ «Паспортний сервіс» безпосередньо в обласному центрі. Решта - 2600 документів - у відділах/секторах УДМС та ЦНАПах (м. Ромни та м.Конотоп) на теритрії області.

Найбільша кількість неотриманих документів у Сумському відділі № 2 – 1013 (підрозділ + ЦНАП), у  м. Конотоп - 551 (підрозділ + ЦНАП), Шосткинському відділі - 546, Роменському відділі – 377 (підрозділ + ЦНАП), Охтирському відділі - 325, Сумському відділі № 1 – 306 (підрозділ + 2 ЦНАПи + «Паспортний сервіс»), Лебединському - 188 та Глухівському відділах - 175. 

Акцентуємо увагу на актуальності питання щодо наявності документів, що посвідчують особу в умовах проживання запровадженого в країні правового режиму воєнного стану та  запрошуємо на отримання. Перелік підрозділів із зазначенням адрес та контактних телефонів доступний на нашому сайті за посиланням dmsu.gov.ua

 

Нагадуємо, що видача оформлених документів здійснюється без реєстрації в електронну чергу!

Управління ДМС у Сумській області