УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Тернопільщина 5-та у рейтингу за кількістю відгуків у сервісі «Громадське опитування щодо якості…

Тернопільщина 5-та у рейтингу за кількістю відгуків у сервісі «Громадське опитування щодо якості послуг, які надаються ДМС»

Тернопільщина 5-та у рейтингу за кількістю відгуків у сервісі «Громадське опитування щодо якості послуг, які надаються ДМС»

У першому кварталі в електронному сервісі «Громадське опитування щодо якості послуг, які надаються ДМС» залишили відгук понад три сотні краян, які отримували послуги у підрозділах УДМС у Тернопільській області — це майже 5 % від усієї кількості відгуків. Левова частка коментарів — позитивна. Громадяни відзначають, що отримали достатньо інформації про порядок надання послуг ДМС, від них не вимагали документів і платежів, не передбачених законодавством, час їхнього очікування у підрозділі становив близько 30 хв.


Нагадаємо, оцінити якість отриманих послуг у підрозділах ДМС можна за допомогою електронного сервісу «Громадське опитування щодо якості послуг, які надаються ДМС» на офіційному сайті https://dmsu.gov.ua/services/votes.html . Також залишити свій відгук можна безпосередньо у підрозділах, просканувавши QR-код, розміщені у загальнодоступних місцях.

Управління ДМС у Тернопільській області