УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Вчимось надавати домедичну допомогу

Вчимось надавати домедичну допомогу

Вчимось надавати домедичну допомогу

В Управлінні Державної міграційної служби у Рівненській області проведено тренувальне навчання для своїх працівників з надання першої домедичної допомоги. В умовах сьогодення подібні знання та практичні навики стають необхідністю для кожного громадянина.

Навчання проводив головний сержант та інструктор з тактичної медицини ЗСУ Костянтин. Програма тренування була спрямована на те, щоб дати працівникам прості та доступні навички, необхідні для швидкого та ефективного реагування у випадках надзвичайних ситуацій.

Особлива увага під час навчання була приділена первинному огляду постраждалого, основним методам зупинки кровотечі та накладанню турнікету на верхні та нижні кінцівки. Працівники мали змогу самостійно тренуватись у проведенні огляду, монтажі турнікету та тампонуванні під наглядом спеціаліста, що значно підвищило їх рівень готовності до можливого надання першої допомоги в реальних умовах.

Такі заходи є надзвичайно важливими, адже від швидких та правильних дій у критичних ситуаціях часто залежить життя і здоров’я людей. Сподіваємося, що не виникне ситуація для практичного застосування здобутих знань та навичок.

Управління ДМС у Рівненській області