УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Хотині говорили про протидію насильству в сім’ї в умовах війни

У Хотині говорили про протидію насильству в сім’ї в умовах війни

У Хотині говорили про протидію насильству в сім’ї в умовах війни

Начальниця Хотинського відділу УДМС у Чернівецькій області Вікторія Бернавська долучилася до публічного обговорення «Війна і суспільство: чому зараз необхідно бути чуйними» в рамках комунікаційної кампанії «Чуйність перемагає насильство. Зроби крок». Захід було організовано за ініціативи Служби Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції спільно з громадською організацією «UA Eхperts» за підтримки Фонду ООН в галузі народонаселення (UNFPA).

Учасники заходу обговорили ситуацію щодо боротьби з домашнім насильством під час війни на рівні держави, способів його запобігання, напрацювання з цього напрямку у Хотинській громаді, шляхи покращення комунікації між національними суб'єктами протидії домашньому насильству тощо.

Під час презентації планів національної кампанії «Чуйність перемагає насильство. Зроби крок» учасникам заходу було запропоновано  ознайомитися з комунікаційними планами, інформаційними матеріалами, подкастами та відеокурсом «Як спілкуватися чуйно, коли ми переживаємо війну», доступним кожному за посиланням.

 

Довідково:

В межах кампанії «Чуйність перемагає насильство. Зроби крок» виробляються дії на рівні громади та держави, що сприяють вирішенню проблеми домашнього насильства в Україні та підтримці людей, які від нього потерпають. Кампанія має на меті синхронізацію дій держави у боротьбі з насильством, розпізнаванні видів насильства та навчанні способам його уникнення. 

Управління ДМС у Чернівецькій області