УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Чернігівщині триває операція «Мігрант»

На Чернігівщині триває операція «Мігрант»

На Чернігівщині триває операція «Мігрант»

26 червня співробітники Ніжинського відділу УДМС у Чернігівській області спільно з працівниками Ніжинського РУ ГУНП в Чернігівській області у ході проведення практичних заходів під умовною назвою "МІГРАНТ"  під час перевірки закладів харчування  міста Ніжина виявили  працівника-іноземця - громадянина Узбекистану.

При огляді документів було встановлено, що чоловік проживає в Україні за недійсними документами, а саме – посвідку на його тимчасове проживання в Україні було скасовано.

Порушнику міграційного законодавства вручено Рішення про скасування посвідки на тимчасове проживання і надано зобов'язання виїхати за межі України в семиденний строк.

Також порушника міграційного законодавства України під час проведення практичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою "Мігрант"  виявили працівники Новгород-Сіверського відділу УДМС у Чернігівській області спільно зі співробітниками Новгород-Сіверського РВП ГУНП в Чернігівській області. Незаконного мігранта притягнуто до відповідальності за ч. 2 ст. 203 КУпАП.

Управління ДМС у Чернігівській області